SEGRE

TRIBUNALS

Condemnat a tres anys i mig de presó l'acusat de matar una lleidatana a Salou

Va ofegar la jove durant un joc sexual i la jutge ha tipificat els fets com a homicidi imprudent

Condemnat a tres anys i mig de presó l'acusat de matar una lleidatana a Salou

Condemnat a tres anys i mig de presó l'acusat de matar una lleidatana a SalouSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Audiència de Tarragona ha condemnat a tres anys i mig de presó Claudio Augusto Santana, l'home acusat de matar una jove lleidatana en un pis de Salou l’agost del 2016.

La jutge ha tipificat els fets com a homicidi imprudent després que durant el judici el jurat popular considerés per unanimitat culpable l'acusat.

En la seua declaració, l’home va dir que va pagar 450 euros a la víctima, de 28 anys i veïna de Bellpuig, per passar la nit junts. Va assenyalar que van estar consumint cocaïna i alcohol i van practicar “sexe fort i sàdic” de manera consentida durant diverses hores.

Segons ha avançat 'Diari de Tarragona', la magistrada hauria tingut en compte finalment els atenuants de consum de drogues i alcohol, així com la confessió del condemnat.

La fiscalia sol·licitava una condemna de 15 anys de presó per un delicte d’homicidi amb abús de superioritat, mentre que l’acusació particular li atribuïa un delicte d’assassinat i reclamava 20 anys.

A banda dels tres anys i mig de presó, el condemnat té una ordre d'allunyament respecte a la mare de la víctima, no podrà residir a Bellpuig durant vuit anys i haurà d'indemnitzar la progenitora amb 50.000 euros i amb altres 15.000 la germana de la víctima.

tracking