SEGRE

MUNICIPIS INICIATIVES

Bellcaire crea una borsa de lloguer i venda de terres, cases, pisos i granges

Eina per cobrir una necessitat local i donar informació veraç als interessats

Imatge de l’ajuntament de Bellcaire d’Urgell.

Imatge de l’ajuntament de Bellcaire d’Urgell.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Bellcaire d’Urgell ha creat una borsa de lloguer i venda de terres, cases, pisos, magatzems i fins i tot de granges. L’objectiu és que tots els que vulguin llogar o vendre aquest tipus d’immobles o fins i tot arrendar terres, granges i magatzems puguin disposar d’aquesta eina pública per introduir les dades.

Així mateix, l’ajuntament proporcionarà tota la informació a totes les persones interessades a gestionar alguna d’aquestes propietats.

En aquest sentit, l’alcalde de Bellcaire d’Urgell, Jaume Montfort, va destacar la necessitat de crear aquesta eina de consulta per atendre millor les consultes que diàriament rep el consistori. “D’aquesta manera podem donar una informació veraç del que realment hi ha en venda o lloguer al municipi”, va dir.

Tots els interessats a formar part d’aquesta borsa han d’omplir unes plantilles amb tota la informació que s’introdueixen en aquesta borsa. “En certa manera, hem sistematitzat una cosa que ja fèiem a l’ajuntament però sense tenir tota la informació perquè quan venien a preguntar si hi havia alguna casa o finca per arrendar no sabíem si existia aquesta oferta”, va dir Montfort. “Ara és molt més fàcil donar tota la informació que ens requereixen”, va apuntar.

A la borsa hi ha des de finques i terres agrícoles a cases, pisos o magatzems particulars, passant també per granges que han tancat per falta de relleu generacional.

El primer edil va assegurar que actualment no hi ha gaire demanda per adquirir o llogar aquests immobles encara que l’ajuntament rep moltes sol·licituds d’informació, més per llogar o arrendar que per comprar, va apuntar l’alcalde de Bellcaire.

tracking