SEGRE

MEDI AMBIENT TURISME

Mequinensa senyalitza 6 punts de pesca a Riba-roja amb 14 tòtems

Amb informació sobre normativa vigent, horaris i mapes

Un dels tòtems que s’han instal·lat a l’embassament.

Un dels tòtems que s’han instal·lat a l’embassament.A. DE MEQUINENSA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Aragonesa de Pesca i la Societat de Pesca El Siluro de Mequinensa han instal·lat un total de catorze tòtems en sis punts de pesca a la zona aragonesa del Vedat Esportiu de Pesca Embassament de Riba-roja. Són les conegudes com la Reixaga, a Faió; i la Sirga, Aubera, Dellà Segre, Muro, Espigó i Riols, a Mequinensa. Aquesta actuació ha costat prop de 5.800 euros sufragats íntegrament per la Federació, i per a la posada en marxa s’ha comptat amb empreses locals.

Aquests tòtems metàl·lics tenen una altura d’1,8 metres, forma rectangular i la informació que mostren pot consultar-se en castellà, anglès i francès. S’han col·locat a l’entrada de les zones de pesca perquè els usuaris els identifiquin i mostren la ubicació, mapes de situació i unes breus normes de conducta tant de pesca com de navegació, així com normativa i horaris.

En una segona fase es procedirà a la col·locació de cartells més grans a cada punt amb la normativa específica en cada cas. Aquesta senyalització s’implantarà ben aviat al Vedat del Mar d’Aragó.

tracking