SEGRE

CELEBRACIONS INICIATIVES

Campanya a les Borges per un Carnaval sense agressions sexistes

També en el lleure nocturn de la capital de les Garrigues

Imatges dels actes a les comarques lleidatanes.

Carnaval 2018

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup de Carnaval de la comissió de festes i la regidoria de Joventut de l’ajuntament de les Borges Blanques han impulsat una campanya de prevenció en contra de les agressions sexistes durant les festes i en el lleure nocturn al municipi, que començarà dissabte en el marc de la celebració de les festes de Carnaval a la capital de les Garrigues.

Durant la presentació d’aquesta nova iniciativa, que porta per lema “A les Borges, cap agressió sexista!”, l’edil de Cultura i Festes, Ariadna Salla, i la tècnica de l’Oficina Jove de les Garrigues, Íngrid Florejachs, van explicar que la finalitat d’aquesta campanya és la promoció d’actituds i comportaments basats en el respecte i la igualtat, a més de sensibilitzar la població en la prevenció de les agressions sexistes.

Repartiran material informatiu, xapes i es difondran missatges de veu per conscienciar

Les accions previstes en el marc del projecte inclouen el repartiment de material informatiu i xapes, així com la difusió de missatges d’àudio que es puguin compartir entre amics, familiars i coneguts, per fomentar unes festes respectuoses a les Borges Blanques. La ciutat celebrarà el Carnaval aquest dissabte. Els actes començaran a les 17.00 de la tarda al Pavelló de l’Oli, amb un espectacle infantil. Després començarà una rua pels principals carrers de la població i a l’acabar tindrà lloc una guerra de confeti a la plaça de la Independència. La festa continuarà amb un sopar popular amb un entrepà de llonganissa per als participants.

També s’ha programat l’actuació d’un grup de versions i la vetllada acabarà amb un discjòquei. Com cada any, les tres millors disfresses que assisteixin a la festa de Carnaval de les Borges Blanques s’emportaran, respectivament, premis de tres-cents, dos-cents i cent euros.

tracking