SEGRE

RESIDUS GESTIÓ

El consell debat amb els alcaldes la gestió de l’abocador del Solsonès

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consell d’alcaldes del Solsonès va debatre ahir el canvi de gestió de l’abocador de residus de Clariana de Cardener. L’ens comarcal assumirà aquest any la gestió de la instal·lació a Clariana de Cardener amb l’objectiu d’allargar-ne la vida útil. La presidenta del consell del Solsonès, Sara Alarcón, va explicar que l’objectiu de la corporació és públic, no privat, i “per això volem gestionar-lo i intentar allargar-ne la vida útil”. Així mateix, l’objectiu d’aquest canvi en la gestió també és motivat a aconseguir que sigui més ecològica i sostenible, va explicar Alarcón.

En aquesta línia, va assenyalar que l’abocador està arribant al límit de capacitat i “creiem que podem gestionar-lo millor”, va dir. A més, va apuntar que la construcció d’un nou abocador suposaria un cost massa elevat que equivaldria a uns quatre-cents euros per veí de la comarca.

El consell vol aconseguir així una gestió més ecològica i sostenible de l’abocador

La sessió del consell d’alcaldes també va debatre sobre els preus per als estands de la fira de Sant Isidre i sobre la concessió d’ajudes per a les activitats esportives i de foment de l’esport d’entitats amb seu social a la comarca, i de transport escolar.

tracking