SEGRE

Mollerussa estrena la nova estació d'autobusos i el pas soterrat

Aquest dilluns també s’ha obert el pas soterrat cap a l’estació de tren

La nova estació d'autobusos de Mollerussa.

Mollerussa estrena la nova estació d'autobusosA.M.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mollerussa ha estrenat aquest dilluns al matí la nova estació d’autobusos, ubicada al costat de l’estació de trens. També ha entrat en funcionament el pas soterrat que uneix el carrer de Prat de la Riba amb el nou equipament, amb capacitat per a 6 vehicles i que compta amb una sala d’espera i informació tancada i amb serveis.

Les obres de les dos instal·lacions han comptat amb una inversió d’1,7 milions d’euros a càrrec del departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat.

La vella estació d’autobusos, ubicada al carrer de la Forestal, servirà per ampliar les dependències de l’Oficina Jove del Pla d’Urgell, segons va anunciar l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona.

Solsona confia que la ciutadania, a qui ha demanat paciència els primers dies de funcionament del nou equipament, valori la utilitat de concentrar el servei de transport en una estació modal que ha de permetre a mig termini augmentar els fluxos i alhora millorar la mobilitat de l’usuari.

Solsona també ha recordat que des de l’ajuntament s’ha demanat, i ha estat concedit per Territori i Sostenibilitat, poder mantenir una segona parada a la carretera de Torregrossa per a la majoria de línies.

tracking