SEGRE

CARRETERES OBRES

Denuncien el mal estat de l'accés al parc de la Serra de Mollerussa

L’ajuntament assegura que repararà el tram afectat

L’estat de la via d’accés a la Serra.

L’estat de la via d’accés a la Serra.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Usuaris del parc de la Serra han mostrat el seu malestar per l’estat de la via d’accés al complex. En concret, el paviment presenta diversos solcs que dificulten la conducció a l’inici de la carretera, així com en altres punts.

S’ha de destacar que aquesta via és freqüentada diàriament per un gran nombre de cotxes així com també autobusos escolars, ja que a la zona es troben tant l’institut La Serra, on estudien alumnes de diversos municipis de la comarca del Pla d’Urgell, com l’institut Mollerussa, que compta amb uns set-cents alumnes aproximadament.

També passen per aquest punt els usuaris del Club Aeri Mollerussa, així com els de la pista d’atletisme, juntament amb els visitants del parc en general, preferentment en cap de setmana.

El consistori de Mollerussa, titular de la via, va assegurar que ja ha constatat el problema i va anunciar que procedirà a reparar el tram afectat. L’ajuntament ja va pavimentar part d’aquesta via, en concret la zona que encara era de terra i es troba davant de la nova pista d’atletisme.

tracking