SEGRE

CERTÀMENS NOVES TECNOLOGIES

Tercera trobada sobre transformació digital amb uns cent inscrits

Albert Polo, Marc Solsona i Poldo Segarra.

Albert Polo, Marc Solsona i Poldo Segarra.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Trobada Empresarial sobre Transformació Digital a Lleida arriba aquest divendres dia 9 de març a la tercera edició amb més d’un centenar d’empresaris de la demarcació inscrits. La jornada, organitzada per la firma Xtrategics, compta també i per segon any amb la col·laboració de Fira de Mollerussa. La sessió es durà a terme, així com en les edicions passades, a l’auditori de l’edifici Sage del Palau d’Anglesola. Albert Polo, de Xtrategics, va destacar que aquesta trobada “no consisteix en una orientació només tecnològica, sinó també de com la transformació digital afecta les empreses, els mercats i de com això ens pot beneficiar”.

La trobada començarà a partir de dos quarts de deu del matí amb la jornada 21 dies venent per internet, a càrrec de Jordi Martínez, de Xtrategics. També hi participaran com a ponents l’enginyer informàtic i tertulià radiofònic Josep Maria Ganyet amb la xarrada Com triomfar en la quarta revolució industrial, i el catedràtic de la Universitat Pompeu Fabra Oriol Amat, que abordarà les Claus de les empreses que creixen en entorns complexos. Dionís Guzmán, director a ISDI i coordinador de la Mobile Marketing Association (MMA), oferirà la ponència El màrqueting mòbil, la revolució digital més important des de l’arribada d’Internet.

El còmic del Club de la Comedia Pedro Llamas serà l’encarregat de dinamitzar la sessió.

Xarrada sobre comunicació de crisi

Una altra de les jornades previstes en aquesta tercera edició de la Trobada Empresarial sobre Transformació Digital a Lleida de la firma Xtrategics espera la participació de la responsable de comunicació i de xarxes socials dels Mossos d’Esquadra, Patrícia Plaja, que durà a terme una conferència titulada Comunicació de crisi a través de les xarxes socials.

tracking