SEGRE

MUNICIPIS INSTAL·LACIONS

El consistori de Sudanell ocupa la Llar de Jubilats per obres

Durant tres mesos mentre duren els treballs de remodelació

El consistori de Sudanell, que estarà tancat durant 3 mesos.

El consistori de Sudanell, que estarà tancat durant 3 mesos.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Casal de Jubilats de Sudanell acull des de dilluns passat, dia 5, les dependències municipals, una mesura que es prolongarà durant tres mesos, temps que duraran les obres per instal·lar un ascensor i suprimir les barreres arquitectòniques a la casa consistorial. Així ho va assegurar ahir l’alcalde, Josep Maria Sanjuan, que va afegir que la intervenció també servirà per rehabilitar les dependències i instal·lar-hi nous lavabos.

L’edifici de l’ajuntament es va construir a la dècada dels setanta, per la qual cosa calia adaptar-lo a la normativa per garantir l’accessibilitat a les persones discapacitades. La rehabilitació suposarà una inversió de més de 100.000 euros i compten amb ajuts de la Diputació de Lleida.

Mentre les dependències municipals es trobin temporalment a la Llar de Jubililats, les persones de la tercera edat de la població ocuparan l’antic local de l’entitat que van deixar d’utilitzar ja que cal pujar escales. No obstant, els jubilats estan disposats a tornar a l’antiga seu durant aquest període de temps ja que el nou consistori estarà llest al maig.

tracking