SEGRE

INFRAESTRUCTURES SINISTRALITAT

Un vehicle accidentat envaeix un habitatge a la carretera de Corbins

La casa està situada al costat d’una rotonda d’accés a Lleida || Els veïns denuncien deu casos, dos només aquest any, i exigeixen bandes rugoses per moderar la velocitat

La propietària de l’habitatge mostrava ahir els danys causats pel vehicle.

La propietària de l’habitatge mostrava ahir els danys causats pel vehicle.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Quan sentim la frenada d’un cotxe ens temem el pitjor. En els últims anys en una desena d’ocasions ens han entrat vehicles a casa”. Així es va expressar ahir Eva Roig, una veïna de la zona de la carretera de Corbins, a aquest diari després que un vehicle accidentat davant del seu habitatge envaís el seu jardí a primera hora del matí. Un sinistre que ha indignat els veïns perquè cada any es repeteix. Segons va explicar, cap a les set del matí un cotxe que venia des de Corbins direcció Lleida va perdre el control i es va encastar amb la tanca de casa seua, situada a peu de carretera. El problema, va ressaltar, és la rotonda que dóna accés a la localitat. “Està mal senyalitzada i no hi ha llum, per la qual cosa quan un cotxe ve molt de pressa i s’hi encasta, aquesta fa de palanca i acaba a casa nostra”, va explicar la veïna. I no és la primera vegada que passa. De fet, fa només 15 dies va passar el mateix. “Ja en tenim un tip i tenim por que al final passi una desgràcia. Fins i tot una vegada, un cotxe va acabar dins de casa. Això ha de canviar abans que es mati algú o que ens agafi a un de nosaltres”, va reclamar.

Segons Roig, el problema és que la rotonda no està ben il·luminada, malgrat que ells mateixos han posat mesures, constata que no són suficients. Per això, ahir mateix, després del nou accident, va presentar una denúncia per danys davant dels Mossos d’Esquadra i portarà el cas a l’ajuntament i a la Diputació.

“Ho hem reclamat en diverses ocasions, però no ens fan cas. Volem solucions ja perquè tenim por que passi un fet greu”, va afirmar. Com ella mostra a la imatge de dalt, el vehicle accidentat, que no estava al lloc quan es van adonar del sinistre, va provocar múltiples destrosses a la propietat, a la part exterior.

A causa de l’impacte, el cotxe va doblegar la tanca protectora de la carretera i aquesta va acabar envaint una part del jardí de l’habitatge d’aquesta veïna. També es veien diversos senyals de circulació i parts del vehicle a terra. “Temem que un dia passi un fet molt greu. I si passa quan els nens juguen al jardí? Exigim mesures immediates perquè no podem esperar que hi hagi una desgràcia”, va assenyalar Eva Roig.

tracking