SEGRE

COMARCAS

El comerç de Mollerussa converteix les obres del centre en negoci

Campanya de Mollerussa Comercial per evitar la fuga de clients durant la reforma || Entregaran fins a 3.000 euros en premis

L’estand de Mollerussa Comercial als pavellons firals.

L’estand de Mollerussa Comercial als pavellons firals.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’associació Mollerussa Comercial ja està llesta per a la reforma del centre urbà de la capital del Pla d’Urgell, unes obres subvencionades pel Pla de Barris de la Generalitat que afectaran la zona comercial de la ciutat, en places com la Manuel Bertrand, Major o Pla d’Urgell. L’entitat combatrà les molèsties que puguin ocasionar els treballs amb una campanya de promoció que presentaran ben aviat i que inclourà regalar als clients l’aparcament en zona blava, que després de l’inici de les obres es traslladarà a noves zones, com el carrer Crist Rei o al carrer President Macià. També s’entregaran premis per un valor de 3.000 euros. La iniciativa tindrà com a lema “Obert per reformes, el comerç de Mollerussa no s’atura”.

Respecte a les obres, el consistori ha licitat la urbanització de l’avinguda Catalunya amb un pressupost de 542.971 euros, un projecte que inclou ampliar una de les voreres fins a 2,5 metres per convertir-la en zona de passeig.

En aquests moments, el primer carrer que ja està totalment reformat és el carrer Ciutat de Lleida, que ara és d’ús per als vianants. També està previst acabar ben aviat i obrir al trànsit el carrer Onze de Setembre. L’ajuntament de Mollerussa presenta el projecte de millora del Pla de Barris al seu estand als pavellons firals.

tracking