SEGRE

ENSENYAMENT EQUIPAMENTS

Tàrrega inaugura el pavelló de l'escola Àngel Guimerà

Ha costat vora 200.000 € i Ensenyament diu que podrà ampliar-se

Tàrrega va inaugurar el pavelló al cap d’una dècada de projectes.

Tàrrega va inaugurar el pavelló al cap d’una dècada de projectes.XAVIER SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tàrrega va inaugurar ahir el nou pavelló del col·legi Àngel Guimerà. En una primera fase l’espai està destinat al gimnàs del col·legi, molt reivindicat. L’alcaldessa, Rosa Maria Perelló, va explicar que serà també un pavelló multiusos per a celebracions, actes i trobades escolars. Tàrrega compta amb un altre pavelló multiusos al col·legi Sant Josep, que s’utilitza per a diverses activitats.

L’Àngel Guimerà no tenia gimnàs. L’equipament es va projectar fa una dècada però la crisi l’ha anat aparcant. L’edifici ha costat 199.423 euros, finançats per la Generalitat i el consistori. L’obra constitueix una de les principals inversions en equipaments del mandat. Per la seua part, la Diputació ha sufragat la instal·lació d’un mòdul per a lavabos, i l’ampa ha habilitat un petit magatzem.

El delegat d’Ensenyament, Miquel Àngel Cullerés, va avançar que el pavelló, de 430 metres quadrats, podrà ampliar-se en el futur. Fins ara, els alumnes seguien les classes de gimnàstica al pati exterior. L’escola compta amb 425 alumnes dels cicles d’Infantil i Primària.

tracking