SEGRE

BALANÇ ESQUÍ

Les pistes de fons esperen superar els 70.000 forfets de la passada temporada

Imatge d’Espot Esquí presa dimarts passat.

Imatge d’Espot Esquí presa dimarts passat.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les pistes d’esquí nòrdic esperen igualar o superar a l’acabar la temporada els 70.000 forfets de l’any passat. Tavascan tancarà el dia 15 i Aransa, Sant Joan de l’Erm i Tuixent-la Vansa continuaran obertes els caps de setmana, mentre que Guils, Lles i Virós segueixen amb la seua activitat normal.

Els circuits de raquetes durant Setmana Santa han sigut un bon indicador de la bona afluència amb prop de 7.000 visitants. Els complexos de fons encara tenen bons gruixos, una situació inusual si es té en compte que en anteriors campanyes no es van mantenir per aquestes dates, segons va explicar la portaveu de la Mancomunitat de les Estacions d’Esquí Nòrdic, Imma Obiols.

Per la seua part, les estacions del Grup FGC (Ferrocarrils de la Generalitat), Port Ainé i Espot també donen uns bons resultats en aquestes vacances de Pasqua. Espot ha rebut la visita de 7.972 persones, la qual cosa representa un 106% més que l’any passat, mentre que Port Ainé creix un 89% amb un total d’11.896 esquiadors. En total, més de 74.000 persones han gaudit de la neu a les cinc estacions de la Generalitat durant Pasqua.

Pel que fa al Tren dels Llacs, la temporada començarà el dissabte dia 14 i s’allargarà fins al 3 de novembre.

tracking