SEGRE

MUNICIPIS INICIATIVES

Persones en risc d'exclusió social faran els lots del perfum de la Seu

La capital ja té aroma i els comerços repartiran entre els clients 5.000 unitats

L’UBSU i Beyou van presentar ahir el perfum de la Seu.

L’UBSU i Beyou van presentar ahir el perfum de la Seu.C.SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La capital de l’Alt Urgell ja té una fragància que la identifica. La Unió de Botiguers de la Seu (UBSU) va presentar ahir la fragància que ha resultat guanyadora després de les votacions de les últimes setmanes entre més d’un miler de clients i veïns de la ciutat. Està composta per 15 ingredients “molt típics” del Pirineu i estarà disponible a partir de finals d’aquest mes.

L’elaboració del perfum ha anat a càrrec dels comerciants adherits a l’associació però de la preparació dels lots, amb una tirada inicial de 5.000 unitats, s’encarregarà la Fundació Integra Pirineus, que té per objecte contribuir a la inserció social i laboral de persones de l’Alt Urgell en situació o risc d’exclusió social i que té actualment una vintena de treballadors.

El perfum no estarà a la venda. Els comerciants el regalaran als seus millors clients. En la majoria de casos serà necessari efectuar una compra mínima de trenta euros per tenir dret a una mostra de l’essència.

En alguns establiments, com per exemple els del sector del pa, seran els responsables els que decidiran quins clients obsequien amb la colònia que han elaborat.

El president de l’UBSU, Juan Carlos Salsas, va explicar que aquesta fórmula té per objectiu “atreure clients” ja que “el perfum guanyador és prou atractiu i només l’aconseguiran els clients més fidels als nostres comerços”. Martí va indicar algunes de les característiques més importants del perfum unisex, que va descriure com una essència “de molt contrast i amb notes de sortida molt cítriques i afruitades però al mateix temps també càlides que li aporten el sàndal i la fusta”.

Entre els ingredients típics de les comarques de muntanya destaquen fustes de bosc com el cedre o el vetiver i flors com el sàndal o algunes fruites i cítrics.

tracking