SEGRE

TURISME INICIATIVES

Vielha crea una plataforma per promocionar turisme i serveis

Planteja als empresaris locals anunciar-se en un nou web

La presentació del nou web als empresaris de Vielha.

La presentació del nou web als empresaris de Vielha.A.V.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Vielha e Mijaran vol posicionar i reforçar la localitat com un referent turístic de muntanya. En aquest sentit, ha presentat als empresaris de la localitat un projecte de creació d’una nova pàgina web que estarà operativa aquest mateix estiu. El regidor d’Esports, Alberto López, va explicar que “la nova pàgina web serà un instrument que ens servirà perquè Vielha avanci com a destinació de muntanya de referència al Pirineu”.

Alberto López va assegurar que es tracta d’“una plataforma estratègica i de planificació del municipi, en què les diferents empreses del sector serveis estaran anunciades de manera gratuïta”. En aquest sentit, el consistori ja fa diversos anys que treballa en aquesta iniciativa, que veurà la llum aproximadament al juliol i que posarà a disposició dels visitants tota mena d’informació turística.

Aquest projecte se sumarà a la nova il·luminació del riu Nere, que es va inaugurar la setmana passada i amb la qual Vielha vol desenvolupar rutes culturals per promocionar la història de la localitat des de diferents punts emblemàtics del riu, on s’han instal·lat dos plafons informatius.

tracking