SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Cues de vuit quilòmetres i col·lapse a Mollerussa per xoc a l'A-2

Dos camions van col·lidir a Sidamon sense causar ferits

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un xoc entre dos camions a l’A-2 al seu pas per Sidamon va causar retencions quilomètriques ahir a l’autovia i va col·lapsar el centre de Mollerussa a l’optar molts conductors per l’antiga N-II per intentar evitar les cues. L’accident va tenir lloc cap a les cinc de la tarda quan, per causes que es desconeixen, un tràiler i un camió petit van xocar a l’altura del quilòmetre 482 en direcció a Lleida.

Malgrat l’aparatositat del xoc, cap dels dos conductors va resultar ferit, però els vehicles van patir importants danys materials i van quedar immobilitzats ocupant part de la calçada.

Per això, en un primer moment es van tallar al trànsit els dos carrils, encara que poc després va poder habilitar-se’n un a la circulació. No obstant, això no va evitar que es produïssin importants retencions a l’autovia, i es van arribar a generar cues de fins a vuit quilòmetres, segons va informar el Servei Català de Trànsit.

A més, molts conductors coneixedors de la situació van optar per utilitzar l’antiga N-II, la qual cosa va acabar col·lapsant Mollerussa, amb vehicles omplint de punta a punta la travessia. En el dispositiu muntat per l’accident van participar sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, cinc patrulles de Mossos d’Esquadra i dos ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Imatge d’un dels camions implicats i al costat, la cua de vehicles.

Imatge d’un dels camions implicats i al costat, la cua de vehicles.JOAN GÓMEZ

tracking