SEGRE

MUNICIPIS CERTÀMENS

Fira Q de Balaguer obre avui amb més de 80 activitats, xarrades i desfilades

El certamen compta amb 120 expositors i vol potenciar comerç i serveis locals

Últims preparatius del recinte firal al pavelló d’Inpacsa.

Últims preparatius del recinte firal al pavelló d’Inpacsa.AJUNTAMENT DE BALAGUER

Creat:

Actualitzat:

Fira Q de Balaguer obre avui les portes apostant de nou per potenciar el dinamisme econòmic, comercal i de serveis de la ciutat i la comarca de la Noguera. La restauració i la gastronomia tindran una altra vegada un pes important durant el certamen, de la mateixa manera que el sector de l’automobilisme i de la construcció i l’habitatge. La fira pretén ser una eina de promoció dinàmica i atractiva que generi negoci. De fet, durant els dos dies de fira s’han organitzat fins a vuitanta activitats entre demostracions, presentació de productes, xarrades, tallers, desfilades i concursos, que se celebraran als espais habilitats en cada un dels diferents sectors.

Una de les principals novetats d’aquesta edició de la fira serà la incorporació dels elaboradors de cerveses artesanes de la Noguera i la presència del sector lacti, tan representatiu a la comarca. Així, la fira acollirà de nou les Jornades d’Apicultura organitzades per Agricultura i l’Associació d’Apicultors Lleidatans i el tradicional concurs de mels, que ja és un referent dins d’aquest sector. Així mateix, l’Associació Gastrobar de Balaguer organitza el V Concurs de Cuina de Proximitat de les Terres de Ponent. El certamen, que tampoc tancarà durant el migdia, oferirà desfilades de moda a càrrec dels establiments de la capital i concerts. Hi haurà espais per als més petits i conferències sobre les últimes novetats sobre construcció i habitatge.

Paral·lelament, el consistori presentarà aquest matí juntament amb l’associació de comerciants de la capital de la Noguera la nova marca i imatge de la ciutat, Som Balaguer, que preveu promocionar tots els actius de la ciutat tant des del punt de vista turístic, com també de serveis, culturals, esportius o lúdics.

tracking