SEGRE

Tres morts i una ferida greu en una col·lisió frontal a la C-12 a Llardecans

Dos ocupants d’un cotxe i el conductor d’una furgoneta d’assistència en carretera

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres morts i una ferida greu és el balanç d’un tràgic accident de trànsit ocorregut diumenge a la nit a Llardecans. Els fets van tenir lloc poc abans de dos quarts de nou del vespre quan, per causes que es desconeixen i que s’estan investigant, dos vehicles van col·lidir frontalment a la carretera C-12, a l’altura del quilòmetre 107, al terme municipal d’aquesta localitat del Segrià. En un d’aquests, un turisme, viatjaven tres persones, dos de les quals, un home i una dona d’entre cinquanta i seixanta anys anys, van morir a l’acte. La tercera, una altra dona, va resultar ferida de gravetat i va ser traslladada a l’Arnau de Vilanova amb un fort traumatisme toràcic pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que va desplaçar fins al lloc set unitats.

L’home mort era un agent dels Mossos d’Esquadra que es trobava fora de servei i que pertanyeria a la comissaria de Lleida. A l’altre vehicle implicat en l’accident, una furgoneta d’assistència a la carretera, només anava el conductor, que va quedar en estat crític. Els efectius del SEM van atendre l’home, d’uns quaranta anys, i el van evacuar a l’Arnau. Tanmateix, va morir poc després d’haver arribat a l’hospital, segons va poder saber aquest diari de fonts properes al cas.

Fins al lloc dels fets també es van desplaçar nombroses dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van haver de treballar per rescatar les víctimes del garbuix de ferros en el qual van quedar convertits els dos vehicles arran del fort impacte. A més, van acudir a la zona diverses patrulles de Mossos d’Esquadra, que van tallar la carretera en els dos sentits de la marxa per facilitar el treball dels serveis d’emergències i van desviar la circulació per un camí lateral.

Fa dos mesos, aquest mateix punt de la C-12 va ser escenari d’un altre accident mortal en el qual va morir un veí del municipi. Amb aquestes tres morts (el de Llardecans és el sinistre amb més víctimes mortals de l’any) són ja 12 les persones que han perdut la vida des del mes de gener passat en accidents ocorreguts en carreteres de les comarques lleidatanes, dos menys que les registrades durant el mateix període del 2017. L’últim sinistre va ser el de Castell de Mur, quan dos persones van morir atrapades al seu cotxe per uns despreniments.

SEM, bombers i Mossos d'Esquadra, treballant per atendre les víctimes del tràgic accident.

SEM, bombers i Mossos d'Esquadra, treballant per atendre les víctimes del tràgic accident.Amado Forrolla

Imatge del vehicle en el qual viatjaven dos de les víctimes mortals.

Imatge del vehicle en el qual viatjaven dos de les víctimes mortals.Amado Forrolla

Dos morts en un accident de trànsit a la C-12 a Llardecans

Dos morts en un accident de trànsit a la C-12 a LlardecansAmado Forrolla

tracking