SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

L'autòpsia confirma que el conductor de Llardecans va morir de les autolesions

Presentava un tall al coll i al pit, ferides que es va infligir davant de diversos testimonis || Segueix la investigació de les causes

La furgoneta implicada al xoc frontal a la C-12.

La furgoneta implicada al xoc frontal a la C-12.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El conductor de la furgoneta del xoc frontal diumenge a Llardecans en què van perdre la vida dos persones més va morir per les ferides que es va autoinfligir després del sinistre, segons confirma l’informe de l’autòpsia. Fonts pròximes al cas van assenyalar ahir a SEGRE que aquestes ferides van ser la causa de la mort, entre les quals un tall al coll que s’hauria fet amb un vidre o un objecte punxant com un cúter després de l’accident. Una ferida mortal de necessitat. També presentava altres talls al pit.

Els fets van tenir lloc després d’un xoc frontal a la C-12. Els Mossos d’Esquadra investiguen les circumstàncies del sinistre ja que els primers indicis apunten que el conductor de la furgoneta, E.V.F., de 39 anys, va envair el carril contrari, en direcció a Flix, i va col·lidir frontalment contra l’altre vehicle, en el qual viatjaven tres persones, de les quals en van morir dos, un agent fora de servei dels Mossos d’Esquadra adscrit a la comissaria de Lleida, veí d’Alpicat de 50 anys, i la passatgera posterior, la seua cunyada, veïna de Golmés de 64 anys.

L’accident es va produir diumenge a la C-12 i van morir dos dels tres ocupants de l’altre turisme

El conductor de la furgoneta va acabar morint abans d’arribar a l’hospital. L’informe de l’autòpsia confirma que la mort es va produir com a conseqüència dels talls que es va autoinflingir després de l’accident, extrem que també van confirmar els testimonis. Presentava diverses ferides, entre les quals un tall profund al coll, mentre que les lesions causades per l’accident van ser de caràcter lleu. La investigació dels Mossos d’Esquadra espera rebre els resultats de les anàlisis d’alcohol, drogues o medicaments a la sang del conductor de la furgoneta d’assistència a la carretera.

Entre les hipòtesis que s’estudien com a causants de l’accident, es contemplen que la furgoneta envaís el carril contrari per una distracció, però no es descarta que hi hagués intencionalitat. A l’accident també va resultar ferida la copilot del segon vehicle, parella del conductor i germana de la passatgera posterior, que evoluciona favorablement a planta a l’hospital Arnau de Vilanova.

tracking