SEGRE

FESTES CULTURA I LLEURE

Jove Fest, Xtreme Action i fins a 50 actes per celebrar la festa major de Mollerussa

Instal·laran dos tobogans aquàtics de 50 metres en pendent a la rotonda del Tractor

Les entitats locals són protagonistes del programa.

Les entitats locals són protagonistes del programa.A.MOLLERUSSA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Més de cinquanta activitats culturals i esportives formaran part del programa de la festa major de Mollerussa, que se celebrarà del 17 al 20 de maig. Les entitats locals tornaran a tenir un destacat protagonisme en el programa, entre aquestes, Jovent de Mollerussa, el Casal L’Arreu o la Colla dels 50 i +. D’aquesta forma, la festa començarà dijous amb la llonganissada popular a la plaça de Manuel Bertrand, organitzada per Jovent de Mollerussa, i l’espectacle de foc, a càrrec de Diables de Mollerussa.

La música anirà a càrrec del grup de versions Orquestra Tropical. Completarà el cartell dels concerts a la nit, tots gratuïts, la festa Hands Up, la novetat de divendres, i dissabte actuarà Doctor Prats, que tindrà com a teloners Kapritxo, el grup finalista del concurs de música de Jovent de Mollerussa. Aquesta entitat també ha organitzat la Jove Fest dissabte a la tarda al pati de l’Escola de Música, amb un horari que es prolongarà des de les 6 de la tarda fins a les 11 de la nit i que comptarà amb servei de bar i música en directe dels grups The Soundsets i La Reixa. El mateix dissabte a la tarda se celebrarà la tretzena Trobada Gegantera i Grallera del Casal L’Arreu. Per al públic juvenil, el Consell de Participació Adolescent, en col·laboració amb Serralada i la Colla dels 50 i +, organitza la tercera edició de l’XTreme Action Mollerussa, que aquest any se celebrarà a l’avinguda d’Ermengol V, a la zona de l’SkatePark, divendres al matí.

Una altra de les novetats seran els dos tobogans aquàtics de cinquanta metres en pendent que s’instal·laran durant el matí de dissabte des de la rotonda del Tractor fins a l’avinguda del Canal. Les sardanes canvien d’emplaçament i es faran al carrer de Ciutat de Lleida, convertit en zona per als vianants.

tracking