SEGRE

TEMPORADA ESPORTS AVENTURA

El ràfting preveu un estiu molt bo pel desglaç

El ràfting va ser el 2016 l’esport d’aventura més sol·licitat i practicat a la demarcació de Lleida, seguit pel trèquing, el senderisme i el descens de barrancs.

El ràfting va ser el 2016 l’esport d’aventura més sol·licitat i practicat a la demarcació de Lleida, seguit pel trèquing, el senderisme i el descens de barrancs.EDGAR CAPDEVILA / LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’associació d’esports d’aventura del Sobirà augura un estiu “excepcional” per les elevades reserves de neu que hi ha a les capçaleres dels rius i pel bon cabal de la Noguera Pallaresa, segons va destacar el president de l’entitat, Flòrido Dolcet. Així mateix, va apuntar que la previsió és que l’entrada a l’estiu sigui molt bona amb uns cabals de primavera, cosa que “afavorirà les condicions del riu, que seran excel·lents per al ràfting”, va dir. De fet, el cap de setmana passat l’augment de les temperatures va propiciar una afluència de turistes més elevada que va poder fer tota mena d’activitats al contrari que a l’inici de la temporada, en què el fred i la pluja van frenar el nombre de reserves. “Hem treballat amb normalitat, encara que les previsions meteorològiques ens eren adverses, s’ha arribat a un 75 per cent de producció”, va dir Dolcet.

tracking