SEGRE

EQUIPAMENTS SANITAT

Miralcamp farà obres per a l'ampliació del consultori local

Hi habilitarà una sala de cures i una sortida per a emergències

L’edifici del consultori de Miralcamp.

L’edifici del consultori de Miralcamp.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El municipi de Miralcamp ampliarà aquest any el consultori mèdic. L’edifici, que es troba al carrer Jacint Verdaguer, duplicarà l’espai actual, de cent metres quadrats, que passarà a dos-cents. En concret, segons va explicar l’alcalde, Melcior Claramunt, s’hi habilitarà una sala de cures, així com un espai polivalent en el qual incorporar nous serveis. Així mateix, s’hi habilitarà una sortida directa per a ambulàncies, un servei necessari del qual fins a la data no disposava aquest municipi del Pla.

Les obres comptaran amb un pressupost d’uns cent mil euros i que finançarà al cent per cent la Diputació de Lleida, a través de les subvencions que ofereix mitjançant el Pla de Salut, del qual s’han beneficiat diversos municipis de la demarcació. La previsió del consistori és que les obres puguin començar-se passat l’estiu.

Alguns municipis del Pla d’Urgell han portat a terme reformes per tal de millorar els consultoris durant els últims anys, entre els quals Ivars d’Urgell, el Palau d’Anglesola o Linyola, amb l’objectiu d’oferir un millor servei als veïns.

tracking