SEGRE

SUCCESSOS SALUT PÚBLICA

Acusat de vendre maria a menors a la Seu

Els Mossos van detenir dilluns un veí de quaranta anys al comprovar que adolescents anaven al seu habitatge, al carrer Santa Joana de Lestonnac, per comprar-li la droga

Imatge de la marihuana, diners i bàscules que li van decomissar.

Imatge de la marihuana, diners i bàscules que li van decomissar.MOSSOS D’ESQUADRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van arrestar dilluns a la Seu d’Urgell un veí de la localitat de 40 anys acusat de vendre marihuana. Imputat per un delicte contra la salut pública, l’home suposadament venia la droga sobretot a menors d’edat. En l’escorcoll del seu habitatge, li van trobar 254 grams de marihuana. La policia catalana va iniciar a finals del mes de maig la investigació quan va tenir coneixement que un veí de la capital de l’Alt Urgell es dedicaria a vendre marihuana des d’un pis del carrer Santa Joana de Lestonnac. Els investigadors van fer diferents seguiments per poder determinar el punt de venda i si realment es produïa el tràfic de substàncies estupefaents. Els agents van localitzar el pis i van constatar diverses operacions de suposada compravenda de marihuana. Els compradors pujaven al pis després de trucar per l’intèrfon. La major part dels compradors van resultar ser menors d’edat. Finalment, dilluns a la tarda els agents van detenir el presumpte venedor quan sortia de l’edifici on vivia. Dimarts al matí es va realitzar una entrada i escorcoll al pis i posteriorment van escorcollar-li el vehicle. Els Mossos d’Esquadra van localitzar en total 254 grams de marihuana, dos balances de precisió, bossetes i cinc-cents euros en bitllets fraccionats. El valor final de la droga localitzada és de 1.291 euros. L’arrestat va passar aquest dimecres a disposició davant del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de la Seu d’Urgell. L’autoritat judicial en va decretar la llibertat amb càrrecs.

Precisament, el mes de desembre passat, els Mossos d’Esquadra també van detenir a la Seu d’Urgell un jove de 20 anys acusat de vendre marihuana a menors als voltants d’un centre escolar. A casa seua van trobar 102 grams i li van decomissar 915 euros en bitllets.

tracking