SEGRE

COMERÇ ESTABLIMENTS

Urbanisme obre la porta a ampliar el supermercat d'Esclat a Tremp

Projecte per duplicar la superfície construïda i crear 25 nous llocs de treball

El supermercat de la cadena Esclat a Tremp.

El supermercat de la cadena Esclat a Tremp.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La comissió d’Urbanisme del Pirineu ha obert la porta al projecte de la cadena de supermercats Esclat per duplicar la superfície del seu actual establiment a Tremp i crear 25 nous llocs de treball.

Durant la sessió celebrada dijous passat, Urbanisme va donar l’aprovació a canvis en el pla d’ordenació urbanística municipal (POUM) per fer possible que aquest supermercat, ubicat als afores del nucli urbà, passi dels 900 metres quadrats actuals a 1.800. Així ho van confirmar ahir fonts municipals que van assistir a la reunió.

El regidor d’Urbanisme, Antonio Flores, va explicar que el canvi en el POUM manté els usos residencials i de serveis previstos en aquest sector, però soluciona “incoherències” entre la superfície edificable i la densitat d’edificacions prevista en la planificació original.

L’alcalde, Joan Ubach, va explicar que després del vistiplau d’Urbanisme l’empresa podrà començar a tramitar les llicències d’activitats i d’obres. Així mateix, va apuntar que proposarà l’empresa que, a l’hora d’executar-les, recorri a proveïdors i constructores del municipi i la comarca. El projecte per al nou Esclat preveu ampliar l’establiment als terrenys ara ocupats per l’aparcament a l’aire lliure i dotar-lo d’un pàrquing subterrani.

Aquesta iniciativa es va plantejar després que la cadena de supermercats Mercadona aparqués el seu projecte per obrir un nou supermercat a Tremp. L’empresa va rebre centenars de sol·licituds d’ocupació de veïns de la comarca interessats a treballar en el futur establiment, però va topar amb complicacions a causa de la qualificació de sòl inundable dels terrenys elegits per construir-lo.

tracking