SEGRE

TRANSPORT PÚBLIC

Viatjar en bus d'Almacelles a Barcelona, un 60% més barat que des de Lleida

Viatgers a Almacelles agafant l’autocar a Barcelona.

Viatgers a Almacelles agafant l’autocar a Barcelona.ÓSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Viatjar amb autocar des d’Almacelles fins a Barcelona costa des d’aquesta setmana un 60 per cent menys per agafar un bus des de Lleida fins a la capital catalana.

L’entrada en servei de la nova concessió de la línia regular que uneix Osca, Almacelles i Barcelona ha suposat una rebaixa encara major en el preu d’uns bitllets que ja eren per si mateixos molt assequibles: fins ara costaven només la meitat que el viatge des de la capital del Segrià.

La concessionària Avanza ven el bitllet des d’Almacelles a Barcelona a un preu de 8,90 euros a través d’internet, davant els 21 euros que costa el trajecte des de Lleida fins a la capital catalana. Aquesta diferència es deu que les rutes de transport de viatgers s’atorguen a través de concessions públiques, per les quals les empreses competeixen amb ofertes que varien sensiblement tant en les condicions econòmiques com en les de prestació del servei.

La posada en marxa de la nova concessió estatal entre Osca, Almacelles i Barcelona ha suposat també l’entrada en servei d’un nou vehicle amb més prestacions i comoditat que l’anterior. La parada d’Almacelles rep 262.168 viatgers a l’any, dels quals 19.000 corresponen a la línia a Barcelona.

tracking