SEGRE

PROMOCIÓ AGRICULTURA

La nova i curiosa campanya de la fruita per als turistes a Aitona

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament d’Aitona ha començat a preparar la campanya de la fruita per als turistes, una iniciativa de promoció centrada en la fruita i la seua recol·lecció. La campanya, emmarcada en el projecte de Fruiturisme, es durà a terme el mes de juliol i arriba després dels bons resultats durant l’última promoció Aitona en Flor i també en la primera edició d’Aitona en Fruita, l’estiu passat, que va fer atansar al poble prop de 2.000 persones durant els dos mesos de recol·lecció.

Aquesta edició donarà l’oportunitat als visitants de comprar la fruita acabada de collir dels arbres, s’oferiran visites amb acompanyament i les visites de guies i agricultors.

Les visites permetran donar a conèixer de manera didàctica com ha evolucionat el fruit des del moment de la floració posant en relleu així el treball de l’agricultor. La iniciativa està organitzada pel consistori juntament amb les centrals de fruita, els agricultors i els guies locals a fi de donar continuïtat el cicle de la floració al març, que va atreure més de 20.000 turistes.

Presentació de la nova temporada d’‘Aitona en Fruita’.

Presentació de la nova temporada d’‘Aitona en Fruita’.DIPUTACIÓ DE LLEIDA

tracking