SEGRE

INFRAESTRUCTURES

Territori destina 685.000 euros a una rotonda a l'N-II a l’alçada de Bellupig

Els treballs començaran a la tardor i facilitaran l’accés al polígon industrial

Territori destina 685.000 euros a una rotonda a l'N-II a l'alçada de Bellupig

Territori destina 685.000 euros a una rotonda a l'N-II a l'alçada de BellupigTIS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La conselleria de Territori i Sostenibilitat ha adjudicat la construcció d’una rotonda a l'N-II a l'alçada de Bellpuig, que millorarà la seguretat en la circulació i facilitarà l’accés al polígon industrial. Actualment, aquest tram de l'N-II compta amb un carril central sobre el tronc de la carretera i una rotonda a la part exterior, al vessant sud. La nova rotonda tindrà un diàmetre exterior de 40 metres i comptarà amb cinc ramals per als moviments dels vehicles: un a l'N-II en direcció Lleida; un altre a l'N-II en direcció Barcelona; dos a l’avinguda del Bosc, tant en sentit nord com en sentit sud i el cinquè d’accés al polígon industrial.

A més de la rotonda, es reconstruiran 180 metres de l'N-II en sentit Lleida i uns altres 180 metres en sentit Barcelona, així com 70 metres de l’avinguda del Bosc, tant en sentit nord com sud.

Quant a la glorieta, estarà il·luminada amb una columna central i bastons de 10 metres d’alçària. També s’enjardinarà la rotonda amb gespa i arbustos a l’interior de l’illa i un mur de pedra seca per protegir-la.

Els treballs duraran cinc mesos, de manera que estaran a finals d’hivern.

tracking