SEGRE

EMERGÈNCIES INCENDIS

Un foc obliga a tallar l'N-II a Cervera i calcina 8,4 hectàrees

L’incendi es va declarar en un camp de cereal situat al costat de la carretera i prop d’un polígon industrial || Cremen 1,7 ha a Bell-lloc i una xemeneia a Ponts

Un bomber en les tasques d’extinció ahir a Cervera.

Un bomber en les tasques d’extinció ahir a Cervera.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un incendi de vegetació agrícola va obligar a tallar ahir al migdia l’N-II entre la Curullada i Cervera. Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís a les 11.42 hores després de declarar-se un foc en un camp de cereal al costat de la carretera, molt pròxim al polígon Cervera Industrial. Fins al lloc es van traslladar nou dotacions terrestres i quatre mitjans aeris dels Bombers, així com Agents Rurals i ADF. Els Mossos i la Policia Local van ser els encarregats de tallar el trànsit entre els quilòmetres 515 i 518 de l’N-II i fer desviacions per l’autovia A-2 per motius de seguretat, ja que l’intens fum reduïa la visibilitat. L’incendi, que va calcinar 8,4 hectàrees de vegetació, va quedar extingit a les 14.25 hores i es va reobrir la circulació a l’N-II.

Un altre foc va calcinar 1,7 hectàrees de matolls, canyes i alguns ametllers en un camp de Bell-lloc d’Urgell. L’incendi es va iniciar a les 15 hores al costat de l’autovia i es van activar sis dotacions terrestres i un helicòpter de Bombers.

Així mateix, els serveis d’emergències van actuar en l’incendi que va afectar una xemeneia d’una bar de Ponts, sense causar ferits.

Un bomber en les tasques d’extinció ahir a Cervera.

Un bomber en les tasques d’extinció ahir a Cervera.SEGRE TÀRREGA

tracking