SEGRE

INICIATIVES MUNICIPIS

Les Garrigues en Flor triplica la participació amb 228 persones

Entrega de premis a l’antiga escola dels Torms

Imatges de l'entrega de premis del concurs Garrigues en Flor

Les Garrigues en Flor 2018SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un total de 228 veïns de 23 pobles de les Garrigues han participat en la segona edició del concurs Les Garrigues en Flor organitzat pel consell per embellir amb plantes i flors les cases, places i carrers de la comarca i per remarcar la seua riquesa patrimonial i paisatgística. La xifra de participació és molt superior a la de la primera edició, en què van prendre part setanta persones de quinze pobles.

Ahir es van entregar els premis a l’escola dels Torms, construïda per la Mancomunitat. El guanyador a la categoria de millor casa va ser Jaume París, de Tarrés, i el segon premi va ser per a Dolors Rius, de Juneda. El guardó per al millor carrer va ser per al del Calvari, dels Torms; i el premi a la millor ornamentació d’un espai públic va recaure en l’ajuntament de Puiggròs. El premi popular triat a través de Facebook va ser per al col·legi del Soleràs.

El jurat va valorar l’originalitat i l’impacte visual, la composició i proporció, la qualitat artística i el disseny i l’harmonia dels colors, entre d’altres. Els guanyadors van rebre un lot de productes de les Garrigues. La iniciativa s’inclou en el pla estratègic comarcal per incentivar l’autoestima dels pobles de la comarca.

Els guanyadors que ahir van rebre el premi de mans del president del consell, Antoni Villas.

Els guanyadors que ahir van rebre el premi de mans del president del consell, Antoni Villas.CC. LES GARRIGUES

tracking