SEGRE

MUNICIPIS MOBILITAT

Cervera començarà enguany les obres del pàrquing a l'estació de trens

L’actual aparcament al costat de l’estació a Cervera.

L’actual aparcament al costat de l’estació a Cervera.X. S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Paeria de Cervera començarà aquest any les obres del nou pàrquing per a una trentena de vehicles al costat de l’estació de trens. Segons va explicar l’alcalde, Ramon Royes, el projecte ja es va plantejar l’any 2014 però la crisi econòmica i l’obtenció de permisos d’Adif per ocupar part dels terrenys l’han retardat des d’aleshores. Segons Royes, és previst que l’obra s’adjudiqui abans de finalitzar l’exercici amb un pressupost de 160.000 euros.

La nova zona d’estacionament s’ubicarà just al davant del Bar del Nord i obligarà a fer alguns canvis urbanístics al passeig de l’Estació, com la creació d’una rotonda i la retirada de les tanques existents al costat de l’accés de l’estació de tren. Segons Royes, això permetrà que el passeig de l’estació guanyi en amplitud. A més, l’obra permetrà un punt d’estacionament molt proper a la zona comercial de la ciutat.

Paral·lelament, la Paeria projecta també asfaltar aquest any el pàrquing existent als antics terrenys del Servei Nacional de Productes Agraris. El finançament de l’asfaltatge i l’enllumenat anirà a càrrec del grup Mercadona, establert a Cervera des del 2015. Les dos zones d’estacionament seran gratuïtes.

tracking