SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Dos ferits greus i cues en xocs a l'N-240 a Torregrossa i l'autovia a Bell-lloc

En total s’hi van veure implicats cinc vehicles i va quedar tallat un carril de cada via durant tres hores

Imatge del tràiler i la furgoneta de manteniment de carreteres de l’accident de Bell-lloc.

Imatge del tràiler i la furgoneta de manteniment de carreteres de l’accident de Bell-lloc.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Dos ferits greus, carrils tallats i retencions quilomètriques és el balanç de dos aparatosos accidents registrats ahir al Pla d’Urgell. El primer va tenir lloc poc abans de les nou del matí a la carretera N-240 al seu pas per Torregrossa quan, per causes que es desconeixen, es va produir una col·lisió per encalç entre una camioneta, un turisme i una furgoneta. A causa de l’impacte, aquesta última va quedar a sobre del cotxe i el seu conductor, atrapat mecànicament a l’interior.

Fins al lloc es van desplaçar quatre dotacions dels Bombers, els efectius dels quals van haver de rescatar el ferit, que va patir una fractura al turmell i contusions al tòrax i va ser evacuat en una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) en estat menys greu a l’hospital Arnau de Vilanova. Per la seua part, el conductor del turisme va patir ferides lleus.

L’actuació dels serveis d’emergències va obligar a tallar un dels carrils i a donar pas alternatiu als vehicles o a desviar-los per un camí lateral. Tot i les mesures, es van registrar dos quilòmetres de retencions i la situació no va quedar normalitzada fins passada la una del migdia.

El segon dels sinistres es va registrar a les tres de la tarda a l’A-2, a l’altura de Bell-lloc i en direcció a Barcelona. Va ocórrer quan un tràiler va col·lidir contra una furgoneta de manteniment de carreteres que era al voral i els conductors de la qual es trobaven fora. Els dos vehicles van bolcar i el conductor del camió va ser evacuat a l’Arnau en estat menys greu. El tall d’un carril fins gairebé les sis de la tarda va deixar fins a tres quilòmetres de retencions. D’altra banda, una sortida de via a Torà es va saldar sense cap persona ferida.

Imatge del tràiler i la furgoneta de manteniment de carreteres de l’accident de Bell-lloc.

Imatge del tràiler i la furgoneta de manteniment de carreteres de l’accident de Bell-lloc.ITMAR FABREGAT

tracking