SEGRE

SUCCESSOS ACCIDENTS

Dos joves del Pla ferits, un de crític, al xocar amb les seues motos a Bellvís

Tots dos havien acudit de matinada a l’Akampada Vikinga de la festa dels Firals

Imatge del lloc en què es va produir l’impacte ahir a la matinada, al polígon de les Planes.

Imatge del lloc en què es va produir l’impacte ahir a la matinada, al polígon de les Planes.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove de 18 anys va quedar ahir en estat crític arran d’un brutal xoc de dos motos a prop del polígon industrial de les Planes de Bellvís, on se celebrava l’Akampada Vikinga de les festes dels Firals, segons van informar fonts del Servei d’Emergències Mèdiques. Els fets van ocórrer al camí de Térmens cap a dos quarts de cinc de la matinada quan, per causes que es desconeixen i s’investiguen, dos motoristes haurien xocat contra un cotxe que estava estacionat. Fins al lloc es van desplaçar dos dotacions dels Bombers i dos ambulàncies medicalitzades del SEM que van atendre in situ els conductors que, posteriorment, van ser evacuats a l’Arnau de Vilanova de Lleida.

L’altre motorista era un jove de 17 anys que també va ser traslladat a l’hospital lleidatà amb pronòstic greu. Es tractaria de dos joves del Pla d’Urgell que haurien acudit als concerts organitzats per l’associació juvenil Akuari de Bellvís, en el marc de la festa dels Firals.

D’altra banda, dos persones van resultar ferides lleus després que el cotxe en què viatjaven impactés contra la barana i sortís de la via al quilòmetre número 29 de la C-24, a la Sentiu de Sió. Així mateix, a Ponts un cotxe va sortir de la via a la C-14, encara que els ocupants van resultar il·lesos, i a l’L-311, al seu pas per Torrefeta i Florejacs, un cotxe va bolcar a la cuneta vora les 19.50 hores del vespre. En un altre ordre de coses, a primera hora del matí es va produir un lleu despreniment a prop de l’L-500 de la Vall de Boí, sense talls a la circulació ni ferits.

tracking