SEGRE

URBANISME REHABILITACIÓ

Inauguren la reforma de l'ajuntament de Sudanell

S’hi ha millorat l’accessibilitat

Un instant de la inauguració de les noves instal·lacions de l’ajuntament, ahir a Sudanell.

Un instant de la inauguració de les noves instal·lacions de l’ajuntament, ahir a Sudanell.DIPUTACIÓ DE LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Sudanell va celebrar ahir la presentació de la nova reforma de l’edifici municipal, en el qual s’ha instal·lat una ascensor, s’ha millorat l’accessibilitat des del carrer i s’ha condicionat l’interior. A la inauguració van assistir el president de la Diputació, Joan Reñé, i el diputat Josep Ibarz, a banda de l’alcalde de Sudanell, Josep Maria Sanjuan, i la resta del seu equip de govern i representants d’algunes empreses i municipis de la zona.

La Diputació ha col·laborat en la reforma de l’edifici amb una aportació de 60.000 euros i Reñé va destacar que l’actuació respon a necessitats reals d’“un edifici emblemàtic” com ho és aquest ajuntament i que “els veïns de Sudanell podran fer seu l’edifici gràcies al fet que s’hi hagin eliminat les barreres arquitectòniques”.

També va recalcar la implicació de la Diputació en aquest projecte i que aquesta administració ha de ser “un paraigua en el qual tots ens puguem posar a cobert”.

Els actes d’inauguració de l’espai van consistir a descobrir una placa commemorativa de les obres i la visita a les noves dependències municipals de l’edifici.

tracking