SEGRE

MUNICIPIS URBANISME

Inversió de 300.000 euros en 17 carrers i 36 actuacions de millora a la Seu

Ple extraordinari avui per a la modificació pressupostària i poder iniciar les obres

La Seu invertirà 300.000 euros en totes les millores.

La Seu invertirà 300.000 euros en totes les millores.C.S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de la Seu d’Urgell ha anunciat una inversió de 300.000 euros en actuacions de millora dels carrers del municipi. Es tracta de treballs per asfaltar disset vies, algunes de les quals encara pavimentades amb llambordes, com és el cas d’alguns trams del carrer Llorenç Tomàs i Costa o la de Monturull, i la substitució del paviment de formigó d’alguns carrers del centre de la ciutat.

A banda de les actuacions per asfaltar aquests disset carrers de la capital, el projecte contempla també 36 actuacions puntuals més per tapar forats o asfaltar petits trams de via repartits pel municipi i la renovació del paviment del camí del Salit, que dóna accés a horts i propietats rurals de la Seu.

Una de les actuacions més singulars del conjunt d’actuacions es portarà a terme al carrer Fra Andreu Capella. El projecte preveu la utilització de la tècnica del “paviment imprès”, que segons afirma l’ajuntament consisteix a “mantenir l’estètica actual de paviment empedrat, però amb la capacitat de resistència per a vehicles pesants”, que actualment obliga a realitzar manteniment freqüent en aquest punt. Si aquesta prova surt bé, l’ajuntament proposarà estendre-la a tot el carrer Major i el carrer Lluís de Sabater, dos vies amb llambordes i en les quals el pas de camions que acudeixen al mercat setmanal de la ciutat accentuen el deteriorament del ferm.

Ple per poder licitar treballs L’equip de govern ha convocat un ple extraordinari per avui dimarts a la tarda en el qual es debatrà la modificació del pressupost necessària per poder iniciar el procés de licitació del conjunt de les obres i poder executar-les abans de l’hivern.

tracking