SEGRE

INVESTIGACIÓ VIOLÈNCIA MASCLISTA

Sospiten que l'autor de la violació de Binaced és un adult

Hauria fugit del lloc després de cometre l’agressió sexual

Guàrdies civils armats, ahir a la nit, al dispositiu de recerca del presumpte agressor.

Guàrdies civils armats, ahir a la nit, al dispositiu de recerca del presumpte agressor.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La investigació de la Guàrdia Civil per trobar el presumpte autor de la violació a una menor que va tenir lloc diumenge a la matinada a Binaced avançava ahir de forma ràpida gràcies als testimonis i la descripció oferta per la víctima, segons va informar l’Heraldo de Aragón. Fonts pròximes al cas confien que aviat s’identifiqui l’agressor, que podria residir en alguna localitat propera a Binaced.

En aquest sentit, les autoritats estarien buscant ara un adult com a principal autor dels fets, encara que no descarten altres línies d’investigació. En un primer moment es va parlar que podria ser algun menor de l’entorn de la víctima, però ara pren força la hipòtesi que es tractaria d’un adult que podria haver fugit amb el seu cotxe davant dels crits d’auxili de la jove.

Per la seua part, l’advocat de la víctima, Javier Vilarrubí de Montsó, va demanar “cautela” i “que es deixi treballar la policia judicial”. “Tinc la confiança que abans o després les investigacions de la Guàrdia Civil donaran el seu fruit”, va afirmar l’advocat. L’ajuntament de Binaced ja va anunciar diumenge que suspenia les festes patronals en honor a Santa Anna després de conèixer que una menor de disset anys va interposar una denúncia per agressió sexual durant aquestes.

El cas ha commocionat els veïns de tota la comarca, com es va poder comprovar en la multitudinària concentració de repulsa i solidaritat amb la víctima celebrada dilluns a la tarda a la plaça Major de Montsó, que va reunir unes 2.000 persones. Les autoritats demanen deixar treballar i no especular donant informacions que poden ser errònies i que entorpeixin el desenvolupament de la investigació.

tracking