SEGRE

La jove que va morir en una festa electrònica a Mollerussa era d'Andorra

La dona va morir al CAP de Mollerussa, on va ser traslladada d'urgència.

Mor una jove de trenta anys que assistia a un macrofestival de música a MollerussaJ. Gómez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La jove de 30 anys que va morir diumenge a primera hora del matí al CAP Mollerussa després que fos traslladada inconscient des del festival de música electrònica The End of the World és una veïna d’Andorra, segons van informar els Mossos d’Esquadra. La víctima mortal és Sara El Almi Jami, que treballava d’auxiliar d’Infermeria a l’hospital de Meritxell, segons va informar el Diari d’Andorra. La policia va obrir una investigació per identificar la dona morta, que anava indocumentada, i per aclarir les causes de la defunció, que encara no s’han conegut. No es van trobar signes de criminalitat.

El succés es va produir cap a les 7.00 hores de diumenge quan la dona va ser trobada inconscient a prop dels lavabos. Els serveis mèdics van intentar reanimar-la i la van traslladar al CAP, on malgrat els esforços no van poder fer res per salvar-li la vida, segons va informar el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Pel que sembla, la dona va anar al concert acompanyada, però quan la van trobar no hi havia ningú amb ella. Tots els assistents portaven un braçalet acreditatiu per accedir al recinte, la qual cosa ha resultat rellevant per a la seua identificació, segons van explicar ahir fonts properes al cas.

El festival de música electrònica The End of the World va tenir lloc durant la nit de dissabte a la matinada d’ahir al Parc de la Serra de la capital del Pla d’Urgell. Els organitzadors van lamentar la defunció de la jove i van recordar que l’esdeveniment complia amb escreix totes les mesures d’autoprotecció i condicions de seguretat, emergències i aforament.

tracking