SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

La Guàrdia Civil detecta un desballestador il·legal a Vallverd

Imposa onze denúncies per infraccions al responsable del taller clandestí || S’anunciava a internet i emmagatzemava diversos cotxes i recanvis de tot tipus

Imatge del pati del desballestador i de recanvis d’automòbils a l’interior del magatzem.

Imatge del pati del desballestador i de recanvis d’automòbils a l’interior del magatzem.GUARDIA CIVIL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil va intervenir dissabte passat a Vallverd, nucli d’Ivars d’Urgell, un presumpte desballestador il·legal de vehicles. En una investigació que han portat a terme els agents del Seprona de Ponts, l’operació ha suposat la tramitació d’onze denúncies contra el seu responsable per presumptes infraccions per no tenir els permisos i autoritzacions necessàries per exercir l’activitat, així com per irregularitats en el tractament de residus i incompliment de normes de consum i competència.

El desballestador, que es dedicava a la compra de vehicles particulars per al posterior especejament i venda, estava situat al magatzem al costat d’un habitatge. La investigació es va iniciar a començaments d’agost i els agents van comprovar com als exteriors del magatzem s’emmagatzemaven nombrosos vehicles (alguns dels quals de baixa definitiva a la base de dades de la Direcció General de Trànsit) i fins i tot l’existència d’un camió grua, pel que sembla utilitzat per al desplaçament dels vehicles adquirits.

Tots aquests indicis van aixecar les sospites sobre la possibilitat que fos un taller il·legal, per la qual cosa es van realitzar dispositius de vigilància amb la finalitat de verificar les sospites. Finalment, dissabte a la tarda van inspeccionar el magatzem i van comprovar que una persona regentava un negoci de venda de recanvis d’automòbils prèviament desballestats, peces de tot tipus (càrters, caixes de canvis, tabliers, etcètera) etiquetades i ordenades. També es va comprovar que el desballestador anunciava la venda dels recanvis a la pàgina d’internet milanuncios.com, on tenia fins a 29 anuncis actius.

La Guàrdia Civil ha localitzat un total de trenta tallers il·legals a les comarques de Lleida en els últims tres anys.

Imatge del pati del desballestador i de recanvis d’automòbils a l’interior del magatzem.

Imatge del pati del desballestador i de recanvis d’automòbils a l’interior del magatzem.GUARDIA CIVIL

tracking