SEGRE

TURISME OBRES

Sidamon habilita un pàrquing per a autocaravanes al Parc del Canal

El consistori vol explotar les possibilitats turístiques del municipi i comarca

Les obres de construcció de l’aparcament d’autocaravanes.

Les obres de construcció de l’aparcament d’autocaravanes.ARNAU TEIXIDÓ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Sidamon convertirà un solar que es troba ubicat al Parc del Canal com a zona d’aparcament d’autocaravanes. El principal objectiu de l’entitat és atreure nous visitants al municipi que puguin conèixer les seues botigues, restaurants i encants, així també com la comarca en general, que compta amb l’estany d’Ivars d’Urgell i Vila-sana, a escassos quilòmetres del municipi. Aquesta reforma també inclou plantar arbres i la instal·lació de bancs i papereres.

Les obres de construcció del nou parc d’autocaravanes, al qual es podrà accedir des de l’antiga N-II, ja estan en marxa i s’han portat a terme els moviments de terres i aplicat la capa de formigó corresponent. L’espai també comptarà amb una zona de serveis per als usuaris.

El consistori de la localitat també treballa amb l’oficina de Turisme del consell comarcal del Pla d’Urgell per definir les futures accions de promoció amb l’objectiu de poder posar en relleu tant el municipi de Sidamon com la comarca del Pla d’Urgell en general.

Aquesta iniciativa està prevista per al dissabte 25 d’agost a partir de les deu del matí, i també inclourà un taller didàctic d’escriptura ibèrica a càrrec d’Ignasi Garcés. Els participants de la jornada també gaudiran d’un tast d’aliments típics dels ibers.

Primera jornada cultural al Tossal de les TenallesL’associació Amics del Tossal de les Tenalles celebrarà el primer any d’existència organitzant una jornada cultural que inclourà una visita comentada, a càrrec de Sebastià Garralón, en aquest jaciment ibèric ubicat al parc de la Serra.

tracking