SEGRE

MUNICIPIS INICIATIVES

Nits de fira a Camarasa

Visites guiades, productes de proximitat i espectacles de foc en aquest certamen nocturn || L’ajuntament ja treballa per a l’organització de la tercera edició

Un dels estands de la segona edició de la fira nocturna de Camarasa.

Un dels estands de la segona edició de la fira nocturna de Camarasa.PAQUITO GESSÉ OLIVES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els carrers de Camarasa es van tornar a omplir de veïns i turistes dimarts a la nit. El municipi va celebrar la segona edició de la fira nocturna, en la qual es van promocionar els comerços locals i els productes de proximitat i que va comptar amb la participació d’uns vint-i-cinc expositors de Camarasa, altres municipis de la Noguera i de la resta de la demarcació. A més, aprofitant que aquest any se celebra el centenari de la construcció de la central hidroelèctrica de Camarasa, es van oferir visites guiades pels establiments comercials que van obrir fa ara cent anys, quan a la localitat vivien tots els obrers que van treballar a la presa. En aquest sentit, l’encarregada d’explicar el patrimoni que va deixar aquesta infraestructura al municipi als assistents al certamen va ser la historiadora local Dolors Domingo, acompanyada per altres membres de l’Associació Motius.

Aquesta és una de les poques fires de Lleida que se celebren de nit i l’alcaldessa, Elisabet Lizaso, considera que és un certamen que ja està consolidat, perquè “la gent ja venia amb una expectativa del que havia de ser” després de l’èxit de l’any passat. Aprofitant la foscor, els Diables i Bèsties Feréstegues de Balaguer van oferir un espectacle de foc.

L’alcaldessa va assegurar que aquest acte es mantindrà els pròxims anys, perquè és un dels que més agraden als assistents. Així mateix, Lizaso va afirmar que des de l’ajuntament ja treballen per a l’organització de la tercera edició d’aquesta fira nocturna, recollint opinions dels veïns i els comerços per veure quins aspectes es poden millorar.

Un dels estands de la segona edició de la fira nocturna de Camarasa.

Un dels estands de la segona edició de la fira nocturna de Camarasa.PAQUITO GESSÉ OLIVES

tracking