SEGRE

MUNICIPIS REFORMES

Cervera acaba la renovació del passeig Jaume Balmes

A l’espera d’enjardinar, actuació prevista per al setembre

El passeig Jaume Balmes, al centre de la capital de la Segarra.

El passeig Jaume Balmes, al centre de la capital de la Segarra.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Segons afirma Royes, “encara que això suposarà perdre algunes places, guanyarem en seguretat i els vehicles podran circular per un carril més ample”.

?

cervera

La Paeria de Cervera ha finalitzat aquesta setmana la remodelació del passeig Jaume Balmes amb la instal·lació de nous fanals amb il·luminació led. Només queda sembrar gespa, actuació prevista per al setembre. L’alcalde, Ramon Royes, va recordar ahir que les obres van començar a principis d’any i s’han portat a terme en diferents fases. S’han retirat els arbustos i la tanca que separava el passeig de la calçada per guanyar visibilitat i amplitud i també s’ha renovat bona part de l’enllosat i canviat els bancs. “El mobiliari es va instal·lar als anys 60 quan es va construir el Gran Teatre de la Passió”, va indicar. Finalment, aquesta setmana han instal·lat els punts de llum amb sistema led. Royes va dir que, en el seu moment, la Paeria va redactar un projecte de remodelació del passeig Jaume Balmes que costava 300.000 € però amb la crisi, es va convertir en no prioritari i van decidir millorar-lo amb aquestes petites actuacions, que bona part han anat a càrrec dels treballadors de la brigada municipal.

Reubicació de la zona d’aparcament L’alcalde va avançar que quedarà pendent la reubicació de les zones d’estacionament segons van debatre a la taula del pla de mobilitat, que es reimpulsarà el mes de setembre. Aquesta proposta preveu eliminar els aparcaments al costat de la part central del passeig, que és exclusiva per a vianants, i resituar-los a la part pròxima als edificis, és a dir, la Universitat i el Gran Teatre de la Passió, alhora que passarien de ser de bateria a paral·lel.

tracking