SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Ferides dos nenes de 12 anys a Àger al bolcar el quad que conduïen

Va ocórrer en una finca particular quan el vehicle va caure per un barranc || Van haver de ser ingressades a l’Arnau i els Mossos han enviat un informe al jutjat

L’hospital Arnau de Vilanova va atendre l’any passat 24.417 usuaris de la Franja.

L’hospital Arnau de Vilanova va atendre l’any passat 24.417 usuaris de la Franja.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos nenes de 12 anys van resultar ferides en l’accident de quad que va tenir lloc diumenge a Àger. El SEM les va evacuar en estat menys greu a l’Arnau de Vilanova, on van quedar ingressades a la planta de Pediatria. Segons van explicar els Bombers de la Generalitat, els fets van ocórrer quan passaven pocs minuts de les set del vespre en una finca particular situada al terme municipal d’aquesta localitat de la Noguera.

Pel que sembla, les dos menors conduïen el vehicle quan, per causes que es desconeixen, aquest va bolcar i va caure per un barranc. Les persones que es trobaven al lloc en el moment de l’accident van donar avís als serveis d’emergències i fins allà es van desplaçar l’helicòpter i dos dotacions terrestres de bombers, així com dos ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques. Després d’una primera assistència, els sanitaris van decidir traslladar les menors, que van patir contusions diverses, a l’Arnau de Vilanova, on, segons van informar fonts hospitalàries, ahir estaven ingressades a Pediatria.

Per la seua part, els Mossos d’Esquadra van redactar un informe sobre l’accident que, tal com van explicar des de la policia autonòmica, s’ha enviat al jutjat perquè tingui coneixement de l’ocorregut, encara que no s’ha obert investigació per un delicte de trànsit, ja que els fets van succeir en una finca particular. En funció de la cilindrada que tingui el quad, es necessita diferents tipus de carnet de conduir per poder portar-lo. Passa com amb els ciclomotors, per la qual cosa les edats mínimes serien de 16 o 18 anys, segons el model.

tracking