SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Dos ferides al sortir de la via i caure a uns fruiters entre Fraga i Seròs

Una dona de 54 anys, que va quedar greu, i la filla de 17, lleu, van ingressar a l’Arnau

Moment en què la grua retira el cotxe accidentat entre els arbres fruiters.

Moment en què la grua retira el cotxe accidentat entre els arbres fruiters.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona i la seua filla van resultar ferides ahir, la primera d’elles greu i l’altra lleu, en un espectacular accident entre Fraga i Seròs, al sortir de la carretera i acabar en un camp de fruiters. Els fets van tenir lloc poc després de dos quarts d’una del migdia quan, per causes que es desconeixen i que s’investiguen, un cotxe que circulava per la carretera C-45 va sortir de la via a l’altura del quilòmetre 19, a l’encreuament amb la carretera de la Granja d’Escarp.

Després de fer diverses voltes de campana, el vehicle va acabar al mig d’un camp d’arbres fruiters. Encara que els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís de l’accident, finalment van anar al lloc efectius del parc de Fraga.

Les dos ocupants del vehicle, la conductora, de cinquanta-quatre anys, i la seua filla, de disset i que viatjava a la part posterior, es van quedar atrapades mecànicament a l’interior del vehicle, i en conseqüència d’aquest fet els bombers van haver de treballar perquè poguessin sortir.

A la zona també es van desplaçar ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques i d’Aragó Salut. La mare es va fer ferides de caràcter greu, mentre que la filla va resultar ferida lleu. Totes dos van ser evacuades en ambulància cap a l’hospital Arnau de Vilanova.

D’altra banda, divendres va morir un home en un accident de camió a la carretera N-260, entre Campo i Seira (Osca). El vehicle sinistrat era un camió d’escombraries que realitzava el servei de recollida per a la comarca de la Ribagorça. La víctima és el conductor, un home de 38 anys que feia un mes que treballava a l’empresa.

Dos víctimes mortals en un accident a l’N-II a PeñalbaDos persones van perdre la vida ahir a primera hora del matí després que el vehicle en el qual viatjaven sortís de la carretera N-II, a l’altura de Peñalba. El vehicle, una furgoneta Citroën Berlingo, anava ocupat per tres persones quan va sortir pel marge dret de la via i va acabar bolcat en una séquia, a la qual hi havia un metre d’aigua. El conductor, un home de 65 anys i veí de Barcelona, i un jove que viatjava de copilot i que seria el seu fill, van morir pràcticament a l’acte. A la part posterior del vehicle hi viatjava una noia de 25 anys que va poder ser rescatada amb vida i traslladada a un centre hospitalari.

tracking