SEGRE

POLÈMICA ENTITATS

Agrat de Tàrrega exigeix que l'accés als Silos sigui lliure

Campanya a les xarxes per demanar als veïns que se sumin al manifest || Guarden material en aquest espai municipal

Imatge d’arxiu d’una reunió de membres d’Agrat al recinte exterior dels Silos.

Imatge d’arxiu d’una reunió de membres d’Agrat al recinte exterior dels Silos.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació Agrat de Tàrrega ha iniciat una campanya a través de les xarxes socials per tal de reclamar l’accés lliure als Silos, un espai municipal en el qual l’entitat, així com altres associacions de la ciutat, hi guarda material. Sota el lema #freesilos, Agrat demana a la ciutadania que s’adhereixi al manifest i els convida a adquirir un domàs per tal de penjar-lo al balcó. Agrat recorda que organitzen una vintena d’activitats anuals i que haver d’avisar cada vegada els agents de la Policia Local per poder accedir al recinte alenteix les tasques, a més de no ser tasca dels agents “fer de conserge”. Per aquest motiu, Agrat reivindica “el lliure accés així com el respecte als espais públics de la ciutat, que són de tots/es”.

S’ha de recordar que Agrat va perdre l’accés lliure als Silos a començaments del mes de març passat quan l’entitat hi va celebrar la calçotada anual. Veïns van alertar que hi havia fum i el consistori va creure que hi feien foc.

Aleshores l’alcaldessa, Rosa Maria Perelló, va argumentar que “els Silos no són de propietat municipal, ja que en tenim cedits l’ús i a l’estar en estat precari, hem d’anar molt amb compte”.

Prèviament, Agrat i l’ajuntament de Tàrrega ja van protagonitzar una polèmica pel tema del cartell de la festa de Carnaval.

tracking