SEGRE

El trànsit de vehicles pesants es duplica a l'AP-2 des de la desviació obligatòria

Dilluns passat, un total de 1.258 camions que circulaven per l'N-240 van ser dirigits a l'autopista

Camions al peatge de les Borges. El trànsit va ser intens però fluid i no hi va haver retencions durant aquest segona jornada de desviació.

Camions al peatge de les Borges. El trànsit va ser intens però fluid i no hi va haver retencions durant aquest segona jornada de desviació.ÓSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tram de l’AP-2 de les Borges Blanques al Pla de Santa Maria ha augmentat notablement el trànsit de vehicles pesants des de que va entrar en marxa la desviació d’aquests vehicles des de l’N-240 a l’AP-2.

Així, el passat dilluns 3 de setembre van transitar per l’autopista 2.381 vehicles pesants, dels quals 1.258 provenien de la desviació obligatòria de l'N-240 amb bonificació, un augment del 112% respecte els mateixos vehicles pesants que circulaven per l'autopista el mateix dia de l'any anterior, poc més de 1.000. De la mateixa manera, i segons dades a les que ha tingut accés SEGRE, el diumenge, respecte de l’any anterior hi va haver un augment de prop del 60% de vehicles i 85 vehicles desviats. Unes dades més baixes ja que el mateix diumenge la mesura de prohibició de circulació de camions va coincidir amb la restricció que estipula l’horari d’estiu del Govern català per al trànsit pesant.

Els camioners, indignats amb la mesura Els transportistes van abordar el primer dia feiner de la desviació obligatòria de camions de l’N-240 a l’AP-2 entre les Borges i el Pla de Santa Maria amb indignació unànime pels sobrecostos que implica pagar peatge, una cosa que la majoria va rebutjar. Així, el sector calcula que podrà comportar pèrdues d’uns 400 € al mes a cada camió, amb greus perjudicis per a les flotes locals.

tracking