SEGRE

INTERIOR

El conseller d'Interior i l'alcalde d'Almacelles signen un conveni de col·laboració en matèria de seguretat

El conseller d'Interior i l'alcalde d'Almacelles signen un conveni de col·laboració en matèria de seguretat

El conseller d'Interior i l'alcalde d'Almacelles signen un conveni de col·laboració en matèria de seguretatAjuntament d\'Almacelles

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conseller d’Interior, Miquel Buch, i l’alcalde d’Almacelles, Josep Ibarz, han signat avui conveni de col·laboració en matèria de seguretat entre els diferents cossos policials, tant els de la Generalitat com els de la Policia Local.

Aquest acord ha de permetre fer efectiva la màxima cooperació i coordinació en matèria de seguretat pública i policial entre el departament d’Interior i el consistori per tal d’assolir un sistema de seguretat de caràcter global que integri la diversitat de funcions dels cossos policials, tant de la Generalitat com de la Corporació Local d’Almacelles. Així mateix, té com a objectiu establir les bases, delimitar els serveis i fixar els aspectes operatius per fer efectiva aquesta col·laboració.

Un cop signat el conveni, el conseller ha signat en el Llibre d’Honor de la població i ha visitat el Museu d’Arquitectura i Urbanisme Josep Mas Dordal d’Almacelles.

tracking