SEGRE

MUNICIPIS OBRES

Obres per culminar la reforma del barri antic de Salàs de Pallars

L’ajuntament destinarà 143.000 euros a rehabilitar el carrer Sant Pere

Aspecte actual del carrer Sant Pere de Salàs de Pallars.

Aspecte actual del carrer Sant Pere de Salàs de Pallars.AJUNTAMENT DE SALÀS DE PALLARS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Salàs de Pallars ha tret a concurs obres per rehabilitar la major part del carrer Sant Pere, l’últim pendent en el projecte de rehabilitació del barri antic que el municipi ha dut a terme durant més d’una dècada. Els treballs tenen un pressupost de licitació de 143.000 euros i abasten aproximadament 70 metres d’aquesta via, dos terceres parts de la seua longitud. El consistori espera completar la resta del carrer a partir de l’any que ve.

Les obres al carrer Sant Pere inclouran des de renovar el clavegueram, que separarà les aigües residuals de les procedents de pluges, fins a revisar la xarxa de gas i electricitat i instal·lar a més un nou paviment.

L’adjudicatari les haurà de completar en dos mesos. L’alcalde, Francesc Borrell, va indicar que la major part del pressupost anirà a càrrec de les arques municipals, mentre que 65.000 procediran d’ajuts de la Diputació. Aquesta actuació arriba després que el municipi hagi completat l’ampliació del cementiri municipal (vegeu el desglossament).

Aquestes obres, que han suposat una inversió d’uns 125.000 euros, han habilitat també espai per a la construccióm de fins a seixanta nínxols més en el futur. Una vegada finalitzats els treballs, el consistori ha aprovat ja l’ordenança municipal que regula la concessió d’aquests nous nínxols i les taxes per cada un.

Trenta nínxols al cementiri i lloc per a seixanta mésSalàs de Pallars ha finalitzat aquest estiu l’ampliació del cementiri municipal amb la construcció de trenta nous nínxols i vuit columbaris per poder dipositar les cendres.

tracking