SEGRE

COMUNICACIONS MANTENIMENT

Aprovats ajuts per 1,37 milions per a camins de titularitat municipal

La façana del Palau de la Diputació de Lleida.

La Diputació de Lleida construirà un edifici de serveis de set plantes a la rambla FerranSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La junta de govern de la Diputació va aprovar ahir la concessió de les subvencions derivades del pla de manteniment de camins de titularitat municipal per a aquest any, dotat amb més d’1,37 milions d’euros. Fonts de la corporació provincial van informar ahir que s’han atès el conjunt de les 269 sol·licituds tramitades pels ajuntaments o per les diferents Entitats Municipals Descentralitzades (EMD).

Ascendeixen concretament a un import subvencionat d’1.370.824,88 euros. Els ajuts s’atorguen a raó d’un import fix, marcat en 5.298 euros per ajuntament (o bé 2.000 euros per entitat descentralitzada), al qual s’ha de sumar un import variable de 10 euros per quilòmetre quadrat de superfície del terme municipal en el cas dels ajuntaments.

Els destinataris dels ajuts es comunicaran a cadascun dels beneficiaris. Aquests ajuts es convoquen d’acord amb les reivindicacions dels ajuntaments amb amplis termes municipals i també els nuclis de muntanya, on el manteniment de camins i accessos locals coparia bona part del pressupost municipal. La Generalitat havia convocat també diferents plans de camins per mitjà dels consells comarcals.

tracking