SEGRE

CARRETERES OBRES

Mollerussa desbloqueja un nou tram del Vial Nord el 2019

Demana a la Generalitat una rotonda als accessos a la Serra

El tram construït del Vial Nord.

El tram construït del Vial Nord.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Mollerussa desbloqueja el projecte del Vial Nord i espera construir-hi un nou tram durant el primer semestre del 2019, segons va afirmar l’alcalde, Marc Solsona. En l’actualitat, només està fet el principi d’aquesta via, des del parc de bombers de la capital fins a la carretera de Linyola, i es va inaugurar l’any 2015. Ara, el consistori compta amb el compromís de la Diputació de portar a terme un nou tram, el que va des d’aquesta carretera fins a l’avinguda de Balaguer (on hi ha el Club de Tennis) durant el primer semestre del 2019. Segons l’alcalde, aquesta via és “estratègica per a la ciutat” i tindrà l’objectiu de reduir el nombre de vehicles pesants que passen pel municipi. El nou tram inclourà la construcció de dos rotondes, una a la carretera de Linyola i una altra a l’avinguda de Balaguer.

El Vial Nord, no obstant, està projectat que continuï fins a la carretera del Palau i posteriorment fins a l’enllaç cap a l’autovia. L’alcalde també va remarcar que han demanat a la Generalitat la construcció d’una rotonda a la carretera de Torregrossa, a la cruïlla amb el camí de la Serra. El primer edil va remarcar la necessitat de dur a terme aquesta obra per l’elevant nombre de vehicles que transiten aquesta zona, que allotja dos instituts de secundària (La Serra i Mollerussa) i el col·legi Siloé, així com la pista d’atletisme i la d’autocròs. En aquest sentit, va recordar que la construcció d’aquesta rotonda ja es va licitar i adjudicar el 2008, encara que el projecte es va paralitzar en plena crisi. Ara Solsona aposta per desbloquejar-lo.

D’altra banda, l’alcalde, tal com va anunciar a la xarrada Mollerussa, avui divendres passat, demanarà a Adif que soterri un dels dos passos a nivell del municipi, perquè hi puguin passar cotxes i furgonetes, però no vehicles pesants.

tracking