SEGRE

SUBVENCIONS FONS EUROPEUS

Més de tres milions en projectes de desenvolupament rural

Agricultura obre la convocatòria de subvencions del PDR

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El departament d’Agricultura ha obert una convocatòria de subvencions del programa de desenvolupament rural (PDR) per a projectes que contribueixin a diversificar l’activitat econòmica i a crear o mantenir llocs de treball. Es tracta d’ajuts dotats amb 7.666.666 euros per al conjunt de Catalunya, procedents del fons europeu Feader i de la conselleria, que aporta el 57% d’aquesta dotació. A les comarques de Lleida, ascendirà a més de tres milions. El termini per poder presentar sol·licituds finalitzarà el dia 17 d’octubre.

La Generalitat gestiona aquests ajuts en col·laboració amb els grups d’acció local (GAL) que agrupen a diferents comarques a Catalunya, cada un amb la seua pròpia dotació pressupostària. Així, el Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya disposarà de 639.066 euros; mentre que el Consorci Leader Pirineu Occidental, que agrupa Aran, la Ribagorça i els Pallars, disposarà de 928.455.

Al pla, l’Associació Leader de Ponent, que engloba a les Garrigues, el Pla, l’Urgell i el sud del Segrià, tindrà 763.660 euros i el Consorci Grup d’Acció Local Noguera-Segrià Nord en gestionarà 642.269. Quant a la Segarra i el Solsonès, formen part del Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central juntament amb el Bages i l’Anoia, amb 776.488 euros.

tracking