SEGRE

TRÀNSIT PONT DEL PILAR

Retencions de fins a vint quilòmetres a l'Alt Urgell per accedir a Andorra

Els col·lapses van ser en tres carreteres

Foto de les cues una vegada els vehicles havien accedit a Andorra.

Foto de les cues una vegada els vehicles havien accedit a Andorra.MOBILITAT ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les previsions del Servei Català es van complir i ahir durant part de la jornada es van formar cues a les carreteres de l’Alt Urgell per accedir a Andorra. Les retencions van arribar a ser de fins a vint quilòmetres. En el cas de l’N-145 entre la Seu d’Urgell i la frontera de la Farga de Moles, es van arribar a acumular uns deu quilòmetres de congestió. També hi va haver retencions de fins a sis quilòmetres a la carretera N-260 al seu pas per la Seu d’Urgell dels vehicles que procedien del túnel del Cadí. La carretera C-14 va acumular retencions puntuals de fins a tres quilòmetres entre Organyà i la capital de l’Alt Urgell. Finalment, a la comarca de la Noguera, la carretera C-1412a va registrar cues de fins a tres quilòmetres a Ponts en direcció a la capital de l’Alt Urgell.

D’altra banda, diverses persones van resultar ferides lleus ahir al migdia després d’una col·lisió en la qual es van veure implicats tres vehicles a la C-14 al seu pas per Bassella, segons van informar els Bombers de la Generalitat, que van rebre l’avís de l’accident a les 14.19 hores. També es van registrar accidents lleus a l’interior de Sant Guim de Freixenet i Tàrrega, segons van informar els Bombers.

Diverses persones van resultar ferides lleus en un sinistre entre tres cotxes a la C-14 a Bassella

Trànsit ha apel·lat a la prudència dels conductors i demana que s’extremi la precaució a la carretera en el marc d’un llarg cap de setmana durant el qual es preveu una elevada mobilitat, amb motiu del pont del Pilar. Des de Trànsit alerten que el factor humà és present en bona part dels accidents i demanen una actitud prudent i segura en els desplaçaments als conductors i els acompanyants, i van recordar que fins al 9 d’octubre han mort 154 persones a les carreteres catalanes.

tracking